Acasă Info Local Primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, s-a alăturat echipei PNL

Primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, s-a alăturat echipei PNL

DISTRIBUIȚI

Primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, s-a alăturat echipei PNL și va candida pentru un nou mandat la alegerile programate pentru 27 septembrie 2020.

Marian Ivan: ”Încercaţi să nu judecaţi deciziile omului Marian Ivan, ci pe ale primarului Marian Ivan”

Dragi concetăţeni, aşa cum mă cunoaşteţi ca primar, știți că singurul lucru care mă ghidează în activitatea şi în opţiunile mele este dezvoltarea oraşului nostru, iar pentru acest lucru voi face tot ceea ce cred că este necesar, orice schimbare pe care o voi considera utilă pentru binele tuturor locuitorilor orașului nostru. Viaţa, uneori înseamnă schimbare pentru a putea merge înainte, pentru a putea progresa. Acum este timpul schimbării pentru că există o opţiune mult mai bună pentru Pantelimon. M-am gândit mult în ultimele luni la drumul pe care îl voi avea de urmat, pentru a putea duce proiectele la capăt pentru Pantelimon, pentru a putea să îmi aduc la îndeplinire obiectivele ca primar, pentru a putea accesa finanţările indispensabile dezvoltării oraşului și am hotărât să fac o schimbare.
Am luat decizia să mă alătur echipei PNL, singura care, în acest moment, îmi poate oferi stabilitatea, forţa şi siguranţa că fiecare proiect pe care l-am început va fi terminat.

Probabil, unii dintre dumneavoastră veţi judeca această decizie, însă am rugămintea să încercaţi să nu judecaţi deciziile omului Marian Ivan, ci pe ale primarului Marian Ivan. Privind din aceasta perspectivă, am convingerea că veţi înţelege mai bine de ce, uneori, pentru a progresa este nevoie să schimbi drumul pe care mergi.
În încheiere, vă cer tuturor celor care aveţi încredere în mine să îmi fiţi alături în noul meu proiect politic, să daţi încrederea voastră noii mele echipe PNL şi să mergem mai departe cu forțe proaspete, pentru ceea ce ne dorim cu toţii: să facem din Pantelimon, casa pe care ne-o dorim cu toții. Dumnezeu să ne ajute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here