Acasă Info Local Problema lucrărilor de canalizare în Bragadiru

Problema lucrărilor de canalizare în Bragadiru

DISTRIBUIȚI

În această dimineață președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, a avut o întâlnire cu primarul din Bragadiru, cu reprezentanții Apă Ilfov și cu antreprenorii care lucrează în Bragadiru. Tema discuției fiind modul în care se lucrează în acest moment la rețeaua de apă și canalizare în Bragadiru.

”Nu se lucrează prost, dar se lucrează greu. Foarte încet. Nu pot să tolerez așa ceva. Mai ales că sunt străzi pe care trebuie să mergem în paralel cu două proiecte. De pildă, pe 14 străzi din Bragadiru trebuie introdusă rețeaua de apă-canal și, de asemenea, trebuie începute și lucrările de reabilitare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Deci, trebuie să lucrăm inteligent și, mai ales, repede. Le-am dat antreprenorilor un ultimatum: în câteva zile trebuie să vină cu o soluție, astfel încât să se rezolve toate problemele de pe șantier și să se lucreze ca la carte. În caz contrat, ajungem la reziliere”, a declarat Hubert Thuma.

2 COMENTARII

  1. […] În această dimineață președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, a avut o întâlnire cu primarul din Bragadiru, cu reprezentanții Apă Ilfov și cu antreprenorii care lucrează în Bragadiru. Tema discuției fiind modul în care se lucrează în acest moment la rețeaua de apă și canalizare în Bragadiru. ”Nu se lucrează prost, dar se lucrează greu. Foarte […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here