Acasă Educatie PROF. DR. FLORIN PETRESCU, ÎNCĂ PATRU ANI DIRECTOR AL CCD ILFOV

PROF. DR. FLORIN PETRESCU, ÎNCĂ PATRU ANI DIRECTOR AL CCD ILFOV

DISTRIBUIȚI

Pentru următorii patru ani, director al Casei Corpului Didactic Ilfov va fi Florin Petrescu, cel care conduce instituția din octombrie 2012. Acesta a câștigat concursul susținut la 13 mai curent cu nota 8,88. 

Florin Petrescu este absolvent al Facultății de Istorie din cadrul Universității București, profesor de liceu, doctor în istorie, iniţiator de programe europene. Este, printre altele, autor al unui studiu despre Istoria evreilor. A elaborat, introdus şi coordonat numeroase programe internaţionale de perfecţionare continuă a profesorilor de liceu din România şi de peste hotare.

1 COMENTARIU

 1. Domnul profesor,
  Sunt un coleg de breasla. Datorita introducerii orei de Istoria evreilor in programa scolara, peste noapte, scuzati sintagma, cartea dvs. manula -istoria evreilor- holocaustul a devenit f. cautata. A aparut cam demult-2007. Am tot cautat-o pt. a avea un reper mai concret asupra predarii cursului, dar nu am reusit sa o gasesc. Daca ma puteti ajuta, cu un exemplar v-as fi recunoscator.
  Nu va ascund ca am recomandat inspectorului de specialitate-Ialomita, sa intervina la minister ptr. ca manulalul sa fie publicat, chiar daca nu exista licitatie, pe scara lar, desigur cu acordul autorului, ptr. a avea un reper comun, la nivel national.

  multumesc si o seara buna

  prof. Ion Tilea
  Colegiul national Grigore Moisil-Urziceni- tel. 0720011405

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here