Acasă Economie Proiectul regional de apă și canalizare trece și pe la Grădiștea

Proiectul regional de apă și canalizare trece și pe la Grădiștea

DISTRIBUIȚI

Proiectul regional de apă și canalizare trece și pe la Grădiștea. Localitatea face parte din contractul ,,R-07 Extindere reţele alimentare cu apă, reţele de canalizare, staţii de pompare apă uzată în Moara Vlăsiei, Grădiștea, Gruiu, Periș”. Lucrările au început în octombrie 2021 și au o valoare totală de peste 190 de milioane de lei, fără TVA.

Până acum, la Grădiștea rețeaua de canalizare s-a extins cu aproape 3.000 de metri. În 35 de luni, constructorul trebuie să facă 35.832 de metri de rețea de canalizare, nouă stații de pompare a apei uzate și o clădire administrative pentru gospodărirea de ape.

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: ”Sunt până acum opt contracte în cadrul proiectului regional de apă și canalizare. Pentru două dintre ele am emis recent ordinul de începere a lucrărilor: Ciolpani și Cornetu, Ciorogârla, Domnești. Mai este de atribuit un singur contract, pentru Jilava. Proiectul regional de apă și canalizare este cofinanțat din bani europeni și are o valoare totală de 419 milioane de euro, pentru 20 de localități”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here