Acasă Politic PSD, care s-a opus menținerii stării de alertă și nu susține restricțiile,...

PSD, care s-a opus menținerii stării de alertă și nu susține restricțiile, zice că românii devin ciumaţii Europei și că Iohannis și Orban au dus România în zona roșie

DISTRIBUIȚI

PSD, care alături de ALDE și Pro România s-a opus menținerii stării de alertă și nu susține continuarea restricțiilor, atenționează că românii devin ”ciumaţii Europei”, în contextul în care mai multe state au anunţat restricţii la frontiere pentru cetăţenii români. Mai mult, PSD a amânat discutarea legii privind carantinarea și izolarea, în Senat, motivând că această inițativă mai are nevoie de dezbatere.

PSD consideră că Guvernul Orban este responsabil pentru această situaţie, întrucât strategia de luptă contra pandemiei ”a eşuat”.

”Românii devin ciumaţii Europei, iar pentru asta trebuie să-i mulţumim guvernului Orban! Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eşuat, iar românilor li se închid graniţele Europei”, susţin reprezentanţii PSD, sâmbătă, într-o postare pe Facebook. Ei afirmă că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au dus ţara ”în zona roşie”. ”Pentru a-şi continua furturile din bani publici, Iohannis şi Orban au dus România în ”zona roşie”. La asta se pricep! Să distrugă tot – economie, locuri de muncă, nivel de trai”, scrie în postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here