Acasă Economie PSD vrea plafonarea prețurilor la carburanți, iar companiile să aibă o marjă...

PSD vrea plafonarea prețurilor la carburanți, iar companiile să aibă o marjă de profit

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că vrea ca prețurile la carburanți să fie plafonate iar companiile să aibă o marjă de profit.

„Sunt anumite companii prestigioase, legale, corecte, dar, printr-o conjunctură cum este pandemia, au avut niște venituri excepționale. Corect? Nu ar fi avut acele cifre de afaceri dacă n-ar fi fost pandemia sau n-ar fi fost această criză din energie sau din carburanți, unele bazate pe un preț speculativ din punctul meu de vedere. (…)

Eu vreau în continuare să ne așezăm la masă, să luăm deciziile cele mai corecte, pe baza cifrelor, să intervenim unde sunt speculații, cum este acum zona de carburanți. Este evident că trebuie venit cu o plafonare clară a prețului în limite și să aibă toate companiile o marjă de profit. Că nimeni nu face muncă voluntară. Nu se poate să rămânem și să avem reacție cum are Consiliul Concurenței, după 5 ani de zile sau 3 ani”, a declarat Marcel Ciolacu. El a precizat că vrea modificarea Codului Fiscal, iar companiile care au avut „venituri excepționale” de pe urma pandemiei și a crizelor de energie și carburanți să depună „un efort”.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here