Acasă Anchete RAZIE DE AMPLOARE A POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

RAZIE DE AMPLOARE A POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

DISTRIBUIȚI

În urma activităților desfășurate de polițiștii ilfoveni în ziua de 14 mai a.c., au fost aplicate 430 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 247.655 de lei, dintre care 317 pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, 43 în conformitate cu Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 1unaîn conformitate cu Legea nr.333/ 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, 69 pentru încălcarea altor acte normative și, de asemenea, polițiștii au constatat 15 infracțiuni.

Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 19 permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare. Totodată, polițiștii au intervenit la 87 de evenimente semnalate prin apel de urgență 112.

Luni dimineața, la orele 2.50, polițiștii din Otopeni au depistat în trafic un șofer din comuna Tunari, care a condus un autoturism pe strada Balta Pasărea. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat după care a fost condus la un spital unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemeneea, polițiștii din Popești-Leordeni au depistat un bărbat de 40 de ani, din București, care a condus un autoturism pe șoseaua Oltenitei la data de 14 mai a.c., în jurul oreșor 2.30, având permisul de conducere reținut. De asemenea, șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here