Acasă Anchete Razie mare la Popești – Leordeni 

Razie mare la Popești – Leordeni 

DISTRIBUIȚI

filtruO sută de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ilfov acţionează pe raza oraşului Popeşti-Leordeni şi a localităţilor arondate pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă, prevenirea accientelor rutiere şi a oricăror fapte contravenţionale şi penale.

Astfel, poliţiştii rutieri şi de ordine publică au instituit 17 filtre, scopul fiind identificarea şi tragerea la răspundere a conducătorilor auto care încalcă legislaţia rutieră, precum şi a celor care transportă bunuri provenite din comiterea de infracţiuni.

De asemenea, sunt controlate autovehiculele care efectuează transport public de persoane şi marfă, polițiștii având în vedere valabilitatea inspecţiei tehnice periodice, a licenţelor  de transport, precum şi respectarea numărului de locuri prevăzute pentru respectivele autovehicule şi eliberarea biletelor de călătorie.

Tot în cursul acestei zile, vor fi efectuate controale la 16 societăţi comerciale cu sedii şi puncte de lucru în oraşul Popeşti-Leordeni pentru combaterea evaziunii fiscale şi a oricăror încălcări ale legislaţiei economice.

Începând cu orelea 15.00, ofiţeri din cadrul Compartimentului Analiză şi Prevenire a Criminalităţii se vor afla în oraşul Popeşti-Leordeni pentru a purta discuţii cu cetăţenii şi a distribui pliante în vederea prevenirii furturilor din locuinţe, dar şi a celor de şi din autovehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here