Acasă Info Local ”Recolte” tot mai mari pentru polițiștii rutieri din Ilfov

”Recolte” tot mai mari pentru polițiștii rutieri din Ilfov

DISTRIBUIȚI

politia 

 La 18 februarie a.c., polițiștii din Corbeanca au depistat pe Șoseaua Unirii un individ de 26 de ani în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Polițiștii din orașul Buftea cercetează, de asemenea, un bărbat de 35 de ani, din județul Teleorman,  pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulaţie și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Acesta a fost oprit pentru control în trafic în timp ce conducea un autovehicul pe DN 1A din orașul Buftea, iar în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autovehiculul nu este înmatriculat în circulație, iar numărul de înmatriculare montat pe autovehicul este fals.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au mai depistat în trafic un individ de 35 de ani, din București, care a condus un autoturism în localitatea Balotești, având permisul de conducere suspendat.

Seara trecută, în jurul orelori 21.00, polițiștii rutieri din Popești – Leordeni au depistat un bucureștean de de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN4, din orașul Popești-Leordeni, fără a poseda permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here