Acasă Interne Reținută pentru complicitate la fals

Reținută pentru complicitate la fals

DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de ieri, 9 iunie a.c., polițiștii, Serviciului Rutier Ilfov a dispus reținerea pentru 24 de ore,  a unei femei, în vârstă de 33 de ani, cercetată în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii complicitate la infracțiunea de fals material în înscrisuri oficiale (12 acte materiale).

În fapt,  în perioada 2019-2021, femeia respectivă ar fi înlesnit falsificarea mai multor documente oficiale, respectiv 8 cărți de identitate, 2 permise de conducere, un certificat de naștere și un atestat de pregătire profesională, prin punerea la dispozitia  presupusului falsificator, a fotografiilor și datelor de identitate ale beneficiarilor și, ar fi colectat diferite sume de bani, în cadrul activităților infracționale.

În cursul zilei de astăzi, femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus față de aceasta, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, polițiști rutieri ilfoveni s-au sesizat din oficiu,  valorificând informațiile rezultate din dosarul în care presupusul falsificator este cercetat în calitate de inculpat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here