Acasă Educatie Rezultatele procesului de evaluare a proiectelor de manuale școlare (prima sesiune)

Rezultatele procesului de evaluare a proiectelor de manuale școlare (prima sesiune)

DISTRIBUIȚI

Centrul Național de Evaluare și Examinare a publicat rezultatele evaluării calității științifice și didactice a celor 144 de proiecte de manuale școlare depuse în perioada 6 – 19 martie (prima sesiune). Aceste proiecte de manuale au vizat 83 de discipline din planurile-cadru pentru clasele I-VI (45 din ciclul primar și 38 din ciclul gimnazial).

Eventualele contestații pot fi depuse în termen de 48 de ore, urmând ca după soluționarea acestora să fie comunicate rezultatele finale.

Proiectele de manuale școlare admise după încheierea tuturor sesiunilor de evaluare/reevaluare vor fi supuse unui proces de avizare științifică, realizat de un cadru didactic din învățământul superior, specialist în domeniul/disciplina pentru care a fost propus fiecare proiect. Avizarea proiectelor de manuale școlare aprobate după prima etapă se încheie vineri, 11 mai.

Pentru disciplinele care nu au avut proiecte de manuale în prima sesiune, a fost lansat un al doilea apel al cărui termen-limită (elaborare și depunere la Registratura MEN) este 8 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here