Acasă Economie S-a dat startul lucrărilor la DJ 401A între Domnești, Clinceni, Bragadiru, Măgurele,...

S-a dat startul lucrărilor la DJ 401A între Domnești, Clinceni, Bragadiru, Măgurele, Jilava și Vidra

DISTRIBUIȚI

La 26 iulie 2018 s-a dat startul lucrărilor la DJ 401A între Domnești, Clinceni, Bragadiru, Măgurele, Jilava și Vidra. Prin reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 401A va creşte gradul de siguranţă privind circulaţia rutieră, atât în localităţi cât şi în afara localităţilor, timpul de parcurgere al acestui tronson de drum va fi mai scurt, volumul de praf din aer va scădea considerabil, poluarea fonică se va reduce de asemenea, toate acestea contribuind la îmbunătăţirea mediului înconjurător.

Odată realizate lucrările de reabilitare şi modernizare a Drumului Judeţean 401A, interesul pentru localităţile străbătute de acest drum va creşte, activitatea agenţilor economici din zonă se va intensifica, ceea ce va duce la îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor din zonă şi nu numai.

Marian Petrache, președintele Consiliul Județean Ilfov: ”De fiecare dată când încep lucrări de reabilitare și modernizare a drumurilor se creează disconfort pentru cetățenii din zonă. Încercăm să ne organizăm cât mai bine, pentru a putea lucra repede și eficient. Beneficiile sunt foarte mari, de aceea sperăm că ilfovenii vor înțelege că pentru dezvoltarea județului este nevoie de drumuri de calitate și sigure”.

Lucrările prevăzute se execută în scopul compensării totale a uzurii fizice şi morale sau a ridicării caracteristicilor tehnice ale drumului şi a părţilor anexe (scurgerea apelor, trotuare, drumuri laterale, podeţe) la nivelul impus de clasa tehnică a drumului.

Ionel Scrioșteanu, administrator public județul Ilfov: ”Drumul 401A împreună cu DJ602 si DJ401 fac parte din ansamblul de drumuri județene care alcătuiesc varianta de ocolire a centurii de sud a municipiului București, unind Centura București, DN5, DN6, Autostrada A1, DN 7, DN 1A, DN1 și Autostrada A3”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 2 =