Acasă Interne S-a schimbat din nou șeful DIPI

S-a schimbat din nou șeful DIPI

DISTRIBUIȚI

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, l-a schimbat din funcție pe Mihai Mărculescu, șeful Departamentului de Informații și Protecție Internă (DIPI), în locul acestuia numindu-l pe colonelul Răzvan Măgura.

Măgura fost ofițer de Afaceri Interne în cadrul Ambasadei României din Marea Britanie și un apropiat al secretarului de Stat Dumitru Chirilă, omul de încredere al lui Fifor.

Mărculescu a fost detașat pentru o perioadă de un an la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, acolo unde îl va consilia pe generalul de brigadă Constantin Florea, un alt prieten al lui Fifor.

Mihai Mărculescu a fost numit secretar de Stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne prin decizie a premierului Dacian Cioloş la sfârşitul lunii august 2016, după ce fostul şef al Departamentului, Rareș Văduva, a fost acuzat de abuz în serviciu și favorizarea infractorului.

Ulterior, în anul 2017, premierul Mihai Tudose a decis de la sine putere să-l numească în continuare pe funcție pe colonelul Mihai Mărculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here