Acasă Info Local Șapte străzi din Clinceni, amenajate cu ajutorul fondurilor județene

Șapte străzi din Clinceni, amenajate cu ajutorul fondurilor județene

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov a un proiect de hotărâre privind asocierea cu UAT Clinceni – Consiliul Local pentru amenajarea a șapte străzi din localitate: strada Morii, Monument Eroilor-Tr. II, Solariilor, Intrarea Solariilor, Toamnei, Ciocârliei și Puțul Olteni.

Lucrările presupun realizarea trotuarelor pietonale și a căilor de acces auto către proprietăți pe șapte străzi din comună. Trotuarul va avea lățimea cuprinsă între 1,20 m și 1,70 m, inclusiv lățimea bordurilor 10x15x50 cm, lățimea propriu-zisă fiind între 1m și 1,5m. Suprafața totală a trotuarelor realizate va fi de 10788,9 mp.

Accesele auto vor avea lungimea de 4 metri și lungimi variabile, cu racordare la partea carosabilă a străzii. Suprafața totală amenajată- accese auto va fi de 7404 mp.

Pentru realizarea proiectului, este necesară suma de 6.956.655,94 lei, contribuția Consiliului Județean Ilfov fiind de 6.260.990,346 lei. Suma va fi prevăzută în bugetul local al Consiliului Județean Ilfov și va fi asigurată în funcție de veniturile încasate la bugetul local propriu, prioritate având obiectivele de investiții în derulare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 16 =