Acasă Educatie SĂRBĂTOARE ÎN FAMILIE LA IȘJ ILFOV

SĂRBĂTOARE ÎN FAMILIE LA IȘJ ILFOV

DISTRIBUIȚI

Ziua ISJ 2014Inspectoratul Școlar Județean Ilfov a sărbătorit luni, 10 noiembrie 2014, împlinirea a 16 ani. A fost o sărbătoare în familie, fiind prezente doar ”cei aleși”. Este vorba de ”invitați distinși: domnul prefect Daniel Mihai Rășică, domnul subprefect Romulus Cătălin Pantazi, directorii unităților de învățământ alături de preșcolari, elevi, părinți și cadre didactice”. Felicitările, masa și dansul au continuat, pentru unii, la Voluntari, la Hotel Alexander.

Reprezentanții presei nu au fost invitați, considerându-se că aceștia trebuiau să știe că în fiecare an, la 10 noiembrie, la IȘJ Ilfov este sărbătoare.

La evenimentul de acum doi ani, desfășurat sub deviza ”Porți deschise pentru educație de calitate în școlile ilfovene”, conducerea de atunci a inspectoratului susținea că ”învățământul ilfovean trece într-o etapă nouă, redefinindu-și strategiile”. Acest aspect a fost confirmat, însă, până acum, doar de schimbările bruște care au avut loc în această instituție. Numai în ultimul an, de exemplu, au fost schimbați, din cauza factorului politic, trei inspectori școlari generali – Ion Cornaciu, Gabriela Ilisie și Vasile Grigore. IȘJ Ilfov este condus, deocamdată interimar, de Coca Codreanu, inspector școlar general adjunct, șefa organizației județene de femei a PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here