Acasă Social Schema unei pedale pentru chitara electrică – cipul ascuns în vaccinul anti...

Schema unei pedale pentru chitara electrică – cipul ascuns în vaccinul anti Covid-19

DISTRIBUIȚI

Două dintre informațiile false care circulă pe Facebook despre cipuri și vaccinul anti-Covid 19 au stârnit, unora alte frici, altora zâmbete.

O schemă electrică, prezentată ca fiind pentru cipul ascuns în vaccinul anti Covid-19, circulă intens pe rețelele sociale, cu o “explicație” despre cum ar funcționa controlul de la distanță.

”Rușii au reușit să scoată nanocipuri din vaccinul Pfizer și au publicat o schemă cu funcții! Te voi plimba prin toate în scurt timp. Cipul este format din doar 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul prin rețeaua de 5 G intră la stânga pe INPUT. Așa te controlează ei. Puterea se face prin căldura corpului și toate părțile sunt conectate la tensiunea respectivă. Semnalul este procesat în primul procesor cu un filtru de frecvență și tranzistor, care îl întăresc.

Semnalul crescut continuă să meargă către un alt procesor care controlează MT-2 GAIN sau cât de mult impact va avea asupra psihicului tău. Acest control este variabil și îl poate consolida sau reduce la dorință”, acesta este comentariul care însoțește schema.

Imaginea folosită nu are legătură cu nici un cip, ci este, în realitate schema unei pedale pentru chitara electrică, folosită de muzicieni.

”Am folosit și eu. Pe vremuri, nu oricine avea rude în străinătate: de multe ori, dacă îți trebuia o pedală pentru chitară, era musai să apelezi la cineva priceput într-ale electronicii să o construiască artizanal, cu ce componente se mai găseau atunci pe piață, sau la casa omului cu relații în domeniu”, a explicat Dorin Ciobîcă, membru al formației Semnal M, care este adevărata utilizare a respectului grafic.

De altfel, acest lucru este evident chiar din specificațiile desenului, căci un eventual cip implantant în corp nu ar avea nevoie de circuite pentru ”bass”, ”treble” sau pentru volum.

Deși multă lume a sesizat că schema și prezentarea care o însoțește sunt o aberație, au existat și numeroase distribuiri în grupurile de conspiraționiști, care au tratat ”dovada” cu seriozitate.

Imaginea care a pornit ca o glumă și a ajuns să fie luată în serios pe grupurile antivax a fost publicată online în ziua în care a început vaccinarea anticovid în țările Uniunii Europene, potrivit Europa FM.

O altă minciună demontată. Nu există legătură între laboratorul din Wuhan și Pfizer

Antivacciniștii și adepții teoriilor conspirației distribuie pe rețelele sociale un text care sugerează că laboratorul din Wuhan unde sunt studiate bacterii perioculoase ar fi deținut, indirect de producătorul de vaccin Pfizer.

”Laboratorul biologic chinez din Wuhan este deținut de Glaxo! Care, din întâmplare, deține Pfizer! (cel care produce vaccinul!) Care, din întâmplare, e gestionat de finanțele Black Rock. Care, din întâmplare, gestionează finanțele Societății Open Foundation (FUNDAȚIA SOROS)! Care, din întâmplare, servește AXA franceză!
Care din întâmplare, deține compania germană Winterthur. Care, din întâmplare, a construit laboratorul chinez din Wuhan! Cumpărat accidental de germanul Allianz. Care, din întâmplare, ca acționar are Vanguard. Care este acționar al Black Rock. Care controlează băncile centrale și administrează circa o treime din capitalul global de investiții. Care, din întâmplare, este un mare acționar al Microsoft. Proprietatea lui Bill Gates, care din întâmplare este acționar al Pfizer (care vinde vaccinul minune) și în prezent este primul sponsor al OMS !!! Dacă nu este suficient de clar de ce a intrat un liliac și a apucat șarpele și toată planeta s-a infectat, mai pot continua! Dar vă rog să nu distribuiți masiv postarea mea!”, este mesajul distribuit pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here