Acasă Info Local Schimbări la vârful Jandarmeriei Ilfov

Schimbări la vârful Jandarmeriei Ilfov

DISTRIBUIȚI

Enache jandarmerieavansari 

Începând cu data de 23 noiembrie a.c., prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, general – maior. dr. Mircea Olaru, a fost desemnat adjunct al inspectorului şef, col.Marian Enache.

Din anul 1987 până în prezent, acesta a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române. Este absolvent al Şcolii Militare de Ofiţeri Activi ”Mihai Viteazul” Piteşti, Arma Auto. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi pregătire.

În baza aceluiaşi ordin, fostul adjunct al inspectorului şef, col. Ștefan Rădulică, a fost desemnat să ocupe funcţia de adjunct al directorului general la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Patru ofițeri și cinci subofițeri ai Jandarmeriei Ilfov, înaintați în gradul următor mai devreme  Miercuri, 2 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov “Lascăr Catargiu”, cu ocazia Zilei Naţionale a României s-a desfăşurat festivitatea de înaintare în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim, a patru ofiţeri şi cinci subofiţeri, în semn de apreciere din partea Ministerului Afacerilor Interne.

Festivitatea a fost deschisă de mr. Dumitru Dumitriu cu intonarea Imnului de Stat şi cu un moment de reculege în memoria victimelor din clubul ”Colectiv”. Evenimentul a continuat cu prezentarea de către lt. col. Lică Androne a unui material referitor la momentul înfiinţări primei companii de jandarmi rurali în judeţul Ilfov, stabilindu-se ca dată de referinţă ziua de 15 iulie 1894. De asemenea, a fost prezentat un scurt material despre conjuctura politică internă şi externă din perioada 1916 – 1918  care a făcut posibilă  înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

În continuarea festivităţii, col. Gheorghe Urecheatu a dat citire a Ordinului ministrului Afacerilor Interne, dr. Petre Tobă, prin care au fost înaintaţi în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim, trei ofiţeri, iar prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, general – maior dr. Mircea Olaru, a cinci subofiţeri din cadrul unităţii.

Tot cu această ocazie au fost înmânate diplome de mulţumiri şi felicitări pentru 26 de ofiţeri şi 54 subofiţeri, pentru rezultate foarte bune obţinute în activitatea profesională şi îndeplinirea sarcinilor încredinţate, precum şi pentru modul exemplar de executare a misiunilor primite, după cum susține un comunicat remis publicației Viitorul Ilfovean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here