Acasă Social Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna în Cartea...

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna în Cartea Recordurilor

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia Zilei Mondiale a Economisirii, în data de 31 octombrie, începând cu ora 10.00, cei 260 de elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare împreună cu întregul corp profesoral, vor participa la cea mai mare lecție de educație financiară, școala alăturându-se astfel unui proiect deosebit de interesant care vizează înscrierea evenimentului în Cartea Recordurilor.

La acest program de educație financiară vor participa și elevii însoțiți de profesorii din cadrul Structurii de învățământ Arad, arondată Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna.

Activitatea va avea loc în parteneriat cu Banca Comercială Română, în cadrul programului Școala de Bani – cel mai complex program de educație financiară, coordonat de către această instituție bancară.

Atelierele de independență financiară – Școala de Bani au pregătit peste 60.000 de adulți și 90.000 de copii, însă în data de 31 octombrie Banca Comercială Română va organiza ateliere simultane cu 10.000 de studenți din cele mai mari campusuri universitare și instituții de învățământ, eveniment ce va fi înscris în Cartea Recordurilor.

Scopul acestor ateliere de educație financiară este dezvoltarea deprinderilor și acumularea de cunoștințe și informații necesare administrării cât mai eficiente a bugetului personal, în vederea obținerii independenței financiare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here