Acasă Info Local Se asfaltează la Glina

Se asfaltează la Glina

DISTRIBUIȚI

Marți, 11 octombrie, au început lucrările de frezare pe strada Heleșteului, iar în zilele următoare va începe lucrul și pe strada Viilor din Glina. Următoarea etapă, cea a asfaltării, va începe săptămâna viitoare. Cele două străzi au o lungime de aproximativ 1,2 kilometri. Ele au fost trecute temporar, până la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor, din domeniul public și administrarea comunei Glina, în administrarea Consiliul Județean Ilfov, pentru realizarea lucrărilor de asfaltare.

În luna mai, UAT Glina a cerut Consiliului Județean Ilfov, prin adresa 5471/31.03.2022, preluarea, pentru a fi reabilitate, a cinci străzi – Heleșteului, Viilor, Apei, Uzinei și Răsăritului.

Străzile Heleșteului, Viilor, Apei, Uzinei și Răsăritului din Glina sunt de interes local și aparțin proprietății publice a UAT Glina.

Drumurile publice sunt obiective de utilitate publică destinate circulației rutiere, în scopul satisfacerii cerințelor de transport unitar ale economiei naționale, ale populației și de apărare a țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here