Acasă Info Local Se caută jandarmi

Se caută jandarmi

DISTRIBUIȚI

 Odată cu apropierea sfârşitului de an şcolar, elevii claselor a XII-a, sunt cuprinşi de febra examenului de Bacalaureat, fără ca unii dintre ei să se gândească ce carieră vor urma după absolvirea acestui important examen din viaţa lor. Venind în sprijinul acestora, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov, a desfăşurat în perioada 20 aprilie – 11 mai a.c., prin col. Gheorghe Urecheatul şi mr. George Grigore, activităţi de recrutare a viitorilor absolvenţi, la liceele din județ. Astfe, peste 300 de elevi de la Liceul Tehnologic ”Vintilă Brătianu” din Dragomireşti Vale, Liceul Tehnologic ”Doamna Chiajna” din Chiajna, Liceul Tehnologic ”Dumitru Dumitrescu” din Buftea, Liceul Tehnologic ”Barbu Ştirbey” din Buftea, Liceul Teoretic ”Ioan Petruş” din Otopeni, Liceul Teoretic ”Horia Hulumbei” din Măgurele și Liceul Teoretic ”Radu Popescu” din Popeşti – Leordeni au luat la cunoștință oferta Jandarmeriei Ilfov.

Le-au fost prezentate instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne: Academia de Poliţie ”Al. I. Cuza” Bucureşti, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ”Petru Rareş” Fălticeni și Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti. Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ilfov selecţionează candidaţi, pentru sesiunea de admitere 2015, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, pe locurile M.A.I. Cererile de participare/fişele de înscriere pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior (ale M.A.I; M.Ap.N.; S.R.I.) se depun la sediul Jandarmeriei Ilfov. 

Atenție, însă! Doar dacă luați Bacalaureatul”

La concursurile de admitere pot participa băieţi şi fete care trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele  condiţii:

  1. Să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
  2. Să cunoască limba română scris şi vorbit;
  3. Să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
  4. Să fie declarate “apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic;
  5. Să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi, în cursul anului în care participă la concurs;
  6. Să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat;
  7. Să nu aibă antecedente penale, sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;
  8. Să nu fi fost destituite dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;
  9. Să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concurs;

10.Să fi obţinut la purtare, pe durata studiilor liceale, media generală de minimum 8 (opt);

11. Să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ;

12. Să aibă înălţimea de minimum 1,65 m bărbaţii şi 1,60 m femeile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here