Acasă Economie Se închide traficul pentru montarea grinzilor la viaductul de cale ferată peste...

Se închide traficul pentru montarea grinzilor la viaductul de cale ferată peste DN1, în fața Aeroportului Otopeni

DISTRIBUIȚI

Se închide traficul pentru montarea grinzilor la viaductul de cale ferată peste DN1, în fața Aeroportului Otopeni. În nopțile de 22, 23, 29, 30 iulie, dar și în 5, 6, 12 și 13 august, de la miezul nopții până la 4 dimineața, traficul pe DN1, în zona Aeroportului Internațional ”Henri Coandă” București, va fi restricționat pe o singură bandă, pe fiecare sens de circulație. Restricțiile vor fi instituite pentru executarea lucrărilor de modernizare a liniei de cale ferată București Nord – Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București – FAZA I: „Racord C.F. la terminalul T1, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București pe DN 1, km 16+100, pe partea dreaptă, oraș Otopeni – pentru execuția lucrărilor între pilele nr. 24 și nr. 25, Etapa a-4-a.

Noua linie de cale ferată Gara de Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă se execută în două etape: Prima etapă a conexiunii feroviare directe cu Aeroportul, din zona Odăile, o reprezintă dublarea liniei de cale ferată între Mogoșoaia și Balotești, în lungime de 7,9 km, iar a doua etapă o reprezintă racordul de cale ferată la Terminalul T1, Aeroport Internațional Henri Coandă București.

Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, amintește că Cele două obiective de investiții vor asigura creșterea calității serviciilor de transport feroviar de călători spre și de la Aeroportul Otopeni, prin introducerea de trenuri cu mers cadențat, dar și o variantă avantajoasă pentru transportul de navetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here