Acasă Economie SE ÎNTÂMPLĂ LA CIOROGÂRLA ȘI NU NUMAI

SE ÎNTÂMPLĂ LA CIOROGÂRLA ȘI NU NUMAI

DISTRIBUIȚI

 În ultima vreme, pe drumurile județene din Ilfov circulă tot mai multe mașini grele, încărcate peste măsură, stricând asfaltul (în unele locuri proaspăt turnat), pentru a ocoli Centura din ce în ce mai aglomerată. Șoferii, fără teamă de poliție și de autoritățile locale, economisesc astfel mult timp și mai ales carburant. Și, de multe ori, merg și cu viteză mare, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Fie că vorbim de drumul care vine de la Grădiștea spre Moara Vlăsiei și Balotești, traversând DN1 și intrând pe Corbeanca – Buftea, fie că vorbim despre Grădiștea – Nuci – Gruiu – Snagov, traversând DN 1 și continuând spre Periș – Buftea sau Bragadiru – Clinceni – Domnești – Ciorogârla, autocamioanele circulă fără probleme, supraîncărcate de multe ori, deteriorând asfaltul de pe drumurile județene și făcând, de multe ori, inutile investițiile locale.

Mai mult, la Ciorogârla, de exemplu, situația se complică atunci când noaptea camioanele pline cu deșeuri, mai ales provenite din construcții, vin și descarcă descarcă pe câmpurile din localitate.

Primarul Victor Niculae, exasperat de aceste situțaii, nu poate să facă nimic de unul singur, pentru că nu poate păzi aproape 50 de kilometri de drumuri cât are comuna pe care o administrează. Poliția nici atât nu poate face față, pe raza localității fiind un singur polițist. Pentru că aceste mașini transportă gunoi pe timpul nopții, camerele de supraveghere, acolo unde sunt, nu pot identifica numerele de înmatriculare, deci situația pare, în acest moment, fără ieșire.

De aducerea pe raza comunei a câinilor maidanezi, tot cu mașini în plină noapte, nu mai trebuie să discutăm pentru că a devenit un fenomen cu care se confruntă tot mai multe localități ilfovene. Deocamdată, autoritățile par incapabile să rezolve singure aceste situații, iar cetățenii sunt chemați să dea o mână de ajutor atunci când pot pentru identificare făptuitorilor. CĂLIN MATEI

2 COMENTARII

  1. S a treZit și Victoras acum? Dar cand aducea si dirija camioane cu moloz si pamant ca sa astupe canalele de desecare ale comunei nu mai tine minte?A astupat 18km de canale cu latime de 9 M ca sa scoata si el cateva hectare de teren..Victoras..lumea nu e proasta!

  2. Nu mai disculpati nimeni pt .ca se poate face ceva daca vrei !Se pot pune pe carosabil BUMPERELE reducerea vitezei si radare dar pt asta trebuie sa se organizeze si politia rutiera.Cred ca au murit prea multi oameni din cauza unora care sunt inconstienti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here