Acasă Anchete Se întoarce Gigi Becali în pușcărie? –

Se întoarce Gigi Becali în pușcărie? –

DISTRIBUIȚI

Reactia lui Becali

Gigi Becali a reacționat, așa cum era de așteptta, dupa ce Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a cerut revocarea eliberarii sale conditionate pentru ca a amenintat-o pe directoarea Penitenciarului Jilava. Becali a declarat pentru Antena 3 ca sindicalistii sunt ”primitivi” si a spus ca juca table cu sefa inchisorii atunci cand el se afla dupa gratii.

”Doamna va dati seama, cine conduc sindicatele, niste oameni atat de primitivi, de nestiutori, ei cred ca pot face orice. Cum sa ceri revocarea eliberarii conditionate, cand omul e liber? Ce amenintari? Nici nu am cuvinte, de ce bagati in seama acest om? Pentru ce distrugeti oameni, e amenintare? Ca o sa vina judecata lui Dumnezeu, e amenintare? Directoarea asta juca table cu mine in puscarie. Eu nu am amenint ca nu-mi sta in caracter sa amenint. Eram idiot sa lansez amenintari in mesaje? Sa-i dea afara, hai pa, la revedere, pa!”, s-a enervat brusc Becali si a inchis telefonul. .

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor solicita revocarea eliberarii conditionate a lui Gigi Becali, dupa ce acesta l-a amenintat intr-o emisiune de televiziune pe directorul Penitenciarului Jilava care nu a aprobat o invoire pentru varul sau Victor Becali.

Federația Sindicatelor din Administrația Nationala a Penitenciarelor a solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor măsuri ferme în legatură cu amenințările pe care fostul detinut Gheorghe Becali, aflat în perioada de supraveghere după liberarea condiționată, a recunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.

”Solicităm revocarea liberării condiționate a lui Gigi Becali pentru amenințări la adresa directorului Penitenciarului Jilava. Luni, 21 august 2017, am solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor măsuri ferme în legatură cu amenințările pe care fostul detinut Gheorghe Becali, aflat în perioada de supraveghere după liberarea condiționată, a reunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.
Ex-deținutul Gheorghe Becali a intervenit în direct într-o emisiune tv din data de 19 august 2017 (ora 17.43) unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de amenințare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deținut, Victor Becali. Considerăm că se impune sesizarea instanței de executare a pedepsei privative de libertate în legătura cu revocarea liberării condiționate, dar și a organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de ultraj în formă calificată, fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane). Acest demers se înscrie în programul de acțiuni sindicale care are în vedere, pe lângă îmbunătățirea condițiilor de lucru și eliminarea deficitului de personal, și întărirea cadrului instituțional și legal referitor la protecția personalului din penitenciare, și este justificat legal de prevederile art. 104 alin. (1) si (2) si art. 257 alin. (1) si (2) din Noul Cod Penal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here