Acasă Economie Se schimbă din nou Codul Fiscal

Se schimbă din nou Codul Fiscal

DISTRIBUIȚI

De anul viitor se schimbă din nou Codul Fiscal. Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marți seară, că în cadrul ministerului are loc o analiză comparativă pe Codul Fiscal și pe Codul de Procedură Fiscală în vederea aplicării unui noi cadru fiscal de la 1 ianuarie 2019.

”Se ia articol cu articol, dacă e vreo propunere de făcut și care sunt argumentele. Lucrăm foarte mult și deschis cu tot ce înseamnă mediul economic, am invitat structurile asociative, de la Comisia din Parlament de Buget-Finanțe ale ambelor Camere, pentru ca la final de an să avem un proiect de lege și pe un Cod Fiscal și pe Procedură Fiscală”, a spus Teodorovoci.

În toamnă, ulterior analizei Ministerului de Finanțe, vor fi prezentate o serie de concluzii, urmând ca de la 1 ianuarie 2019 să fie aplicat noul cadru fiscal. ”De la 1 ianuarie 2019 trebuie să rămână așa cum ele se fac. Au fost multe modificări ale Codului Fiscal și trebuie să așezăm aceste modificări într-o formă consolidată ca să se știe despre ce se discută când vine vorba despre zona fiscal”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =