Acasă Politic Se vorbește din nou despre candidatura lui Ioan Aurel Pop la Președinție

Se vorbește din nou despre candidatura lui Ioan Aurel Pop la Președinție

DISTRIBUIȚI

Loviți din plin de eșecul de la europarlamentare, confruntați cu probleme de imagine și cu lupte interne după încarcerarea lui Liviu Dragnea, social-democrații caută o soluție de ieșire din criză.

Ultimele date indică că cei de la PSD sunt într-o poziție în care nu au mai fost niciodată. Respectiv, ei nu văd să aibă nicio variantă de lider din interiorul partidului capabil să aibă succes la alegerile pentru Cotroceni.

În consecință, liderii PSD iau în calcul varianta Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române. Potrivit unor surse politice citate de Adevărul, acesta ar urma să fie testat în sondaje. Despre ce vor să vadă în sondaje liderii PSD s-a mai vorbit și zilele trecute, când numele moderatorului Antenei 3, Mihai Gâdea, a fost dezvăluit ca fiind pe lista celor de care sunt interesați social democrații. Gâdea a respins categoric, însă, o astfel de posibilitate.

Un alt nume  de care s-ar putea folosi PSD a fost cel al lui Dan Puric, informația fiind oferită de Sputnik. Pesediștii o au în vedere și pe Gabriela Firea, însă aceasta a respins, pentru moment, acest scenariu. Foto: Edupedu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here