Acasă Economie Sectoare de drum județean date în întreținere Consiliului Local Pantelimon

Sectoare de drum județean date în întreținere Consiliului Local Pantelimon

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov, întrunit în ședință ordinară la 24 octombrie 2018, a aprobat darea în folosință în administrarea Consiliului Local Pantelimon a sectorului de drum județean DJ 301, km 0+000 – km 2+025, aflat în intravilanul orașului, a sectorului de drum DJ 301, km 2+070 – km 4+888, a sectorului de drum DJ 300, km 0+000 – km 2+493 și a sectorului de drum din drumurile județene DJ 301B, km 0+000 – km 0+250, modificându-se astfel Hotărârea CJ Ilfov nr.28/2018.

Sectorul de drum situat în intravilanul orașului Pantelimon, cuprins între DN 3, km 0+000 – Centura București, km. 2+025 din DJ 301 se află în administrarea CJ Ilfov, potrivit art. 22 din OG nr.43/1997 privind regimul drumurilor, cu modificările și completările ulterioare.

Sectorul de drum care se transmite în administrarea Consiliului Local Panteliomon are următoarele părți componente: ampriza și zonele de siguranță, suprastructura și infrastructura drumului, podurile, podețele, șanțurile, rigolele, viaductele, pasajele denivelate, zonele de sub pasajele rutiere, tunelurile și alte lucrări de artă, construcțiile de apărare, protecție și consolidare, trotuarele, pistele pentru cicliști, locurile de parcare, oprire și staționare, stațiile de taxare, bretelele de acces, drumurile tehnologice amenajate pentru construcția autostrăzilor, indicatoarele de semnalizare rutieră și alte dotări pentru siguranța circulației, sistemele inteligente de transport și instalațiile aferente, spațiile de servicii sau control, spațiile cuprinse în triunghiul de vizibilitate din intersecții, spațiile cuprinse între autostradă și/sau drum și bretele de acces, sistemele pentru protecția mediului, terenurile și plantațiile din zona drumului și perdelele de protecție, mai puțin zonele de protecție. Darea în administrare se face pe termen nelimitat. Așadar, Consiliul Local Pantelimon va executa toate lucrărille de întreținere și reparații, iar investițiile privind reabilitarea și modernizarea drumului județean se vor face cu acordul proprietarului, adică al CJ Ilfov. Valoarea de inventor a sectorului de drum în cauză este de 3,54 milioane de lei. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAsfalt nou la Tunari
Articolul următorSe poate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here