Acasă Info Local SEDIU NOU PENTRU PRIMĂRIA CIOLPANI

SEDIU NOU PENTRU PRIMĂRIA CIOLPANI

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov și Consiliul Local Ciolpani s-au asociat pentru realizarea unui nou sediu pentru Primăria Ciolpani. Contribuția C.J. Ilfov va fi în valoare de un milion de lei, suma fiind asigurată în funcție de veniturile încasate la bugetul local al județului, iar cea a Consiliului Local Ciolpani va fi de 200.000 de lei, sumă asigurată din bugetul local al comunei. 

”Este necesară construcția unui sediu nou pentru buna desfășurare a activităților pentru populație. Sediul nu va fi al meu, personal, ci al întregii comunități. Angajații trebuie să își desfășoare activitatea într-un mediu civilizat, iar cei care vin către noi pentru a-și rezolva problemele trebuie să fie primiți într-un sediu care să fie în concordanță cu anul în care trăim”, a declarat pentru Viitorul Ilfovean Bogdan Cristian Călin, primarul comunei Ciolpani. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

4 COMENTARII

 1. Primarul care face pe gospodarul din comuna ciolpani detine inpreuna cu finul sau viceprimarul IONITA ILIE suprafata de 2000 mp in padurea SNAGOV langa PRINTUL DE TINICHEA FILIPE AL ROMANIEI suprafata cu care sau ales ajutand si ei la retrocedarea acestor hectare pentru PRINTUL PAUL terenul care se afla la lacul Snagov este pus pe numele rudelor.

 2. Cetateni ai comunei CIolpani este timpul sa scapati de aceasta GLUMA politica primarul fara REALIZARI calin file de poveste ,toti banii furati din lucrari sunt investiti in apartamente si spatii in Bucuresti iesiti la vot inpotriva acestui pocalitor politic .

 3. Locuesc doar de 6 ani in com.Ciolpani dar in acest timp nu sa facut nimic nou !
  Impozitul e la fel de mare ca in orase,canalizare nu exista si nimeni nu pomeneste de asa ceva !
  Ce faceti cu banii?
  Va controleaza cineva?
  Platiti atatia trantori cu anutor social iar cand ii puneti la munca fac treaba cu doua devete (in batae de joc)
  Fiti mai atenti cu banii nostri si luati exemplu de la comunele din preajma care au facut canalizari ,au facut trotuoare pietonale si multe alte treburi gospodaresti necesare comunitatii!
  Luti masuri asupra celor ce detin terenuri si case pe care nu le ingrijesc si nu le-au vizitat de ani de zile!
  Ne mananca serpii si alte reptile pamantesti!
  Acestea sunt unele din probleme sa nu mai zic ca in spatiile de la DN1 sar putea contacta un concern de magazine sa investeasca si sa schimbe aspectul localitatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here