Acasă Uncategorized Sefi noi la Inspectoratul Scolar, Evidenta Populatiei, Cultura si Spitalul Judetean

Sefi noi la Inspectoratul Scolar, Evidenta Populatiei, Cultura si Spitalul Judetean

DISTRIBUIȚI

pagina 1 sefi noi 

Urmează schimbări și la alte ”deconcentrate”

 

Din 17 decembrie 2015, Daniela Barbu o înlocuiește tot, ”cu delegație”, pe Coca Codreanu (care se întoarce la catedra de la școala din Tunari) în funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Ilfov.

Prof. dr. Daniela Barbu, până de curând inspector școlar pentru probleme educaționale, a mai fost în ”componența de management a instituției”, ocupând funcția de inspector școlar general adjunct, fiind înlocuită ”cu emoție” din funcție, cum spunea ”generalul” de atunci Ion Cornaciu, de… prof. Coca Codreanu.

Daniela Barbu, a fost, printre altele, director al Școlii nr.1 Voluntari, implicată în mai multe proiecte de atragere a fondurilor europene. Chiar dacă Departamentul de comunicare din cadrul inspectoratului nu a rsăpuns solicitării noastre de a ne da detalii despre CV-ul noului ”general”, considerând probabil că se află în vacanță, am aflat că Daniela Barbu este licențiată în Pedagogie – profilul Sociopsihopedagogie (Facultatea de Socilogie, psihologie și pedagogie a Universității București, promoția 1996, este Maestru în Capacitate administrativă și acquis comunitar (diplomă obținută în 2007 în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și doctor în Științe ale educației din anul 2007, titlu obținut în cadrul Universității București.

 Tot la finele anului trecut, Consiliul Județean Ilfov a numit-o pe Mihaela Mariana Manțu, pentru șase luni, în funcția de director executiv al Serviciului Public de Evidență a Persoanelor al Județului Ilfov, cu o leafă lunară de 5.499 lei, și pe Dorin Eduard Voicu în funcția de manager al Spitalului Județean Ilfov.

Nu în ultimul rând, actorul Cristian Toma, fost consilier județean, amintit în volumul Marile personalități ale culturii românești, volumul X, apărut la Editura Minerva în 2009, a câștigat concursul pentru șefia Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov.

În prima parte a anului 2016 vor apărea schimbări ale șefilor și în cadrul altor instituții deconcentrate, așa cum s-a întâmplat mereu, cu mici excepții, de câte ori au avut loc ”permutări” pe scena politică. Și nu excludem nici schimbarea, din nou, a prefectului. – C.D.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here