Acasă Info Local Semnături pentru extinderea metroului în comuna Berceni

Semnături pentru extinderea metroului în comuna Berceni

DISTRIBUIȚI

Primăria Berceni a inițiat o campanie de strângere de semnături pentru proiectul de infrastructură privind extinderea magistralei de metrou M2 către comună întrucât, spune primarul Gheorghe Covrigea, localitatea a cunoscut în ultimii ani o expansiune urbană considerabilă și e nevoie de o infrastructură de transport modernă pentru locuitorii săi. ”Chiar dacă la acest moment se derulează numeroase lucrări de infrastructură, credem că prelungirea magistralei de metrou M2, până în comuna Berceni, va ajuta la dezvoltarea social-economică a urbei noastre, spune primarul Covrigea.

Petiție pentru ceva ce urmează să înceapă?

Viceprimarul George Ene amintește, la rândul său, că la 16 decembrie trecut anunța, în cadrul unei ședințe unde reprezenta locuitorii comunei, că urmează să înceapă un studiu de fezabilitate pentru extinderea liniei de metrou dincolo de Centură, către localitatea Berceni, lucru de care e nevoie.

Ene nu înțelege de ce la o lună și jumătate distanță ”întâiul demnitar al comunei Berceni cere semnarea unei petiții pentru ceva ce urmează să înceapă”. ”De ce ai vrea să înaintezi o petiție cu 100, 1.000 sau X semnături, când cel mai banal document semnat de tine, în calitate de primar al comunei Berceni, zice legea, înseamnă automat un document semnat de cei peste 15.000 de locuitori?!” – CĂLIN MATEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here