Acasă Info Local SIGURANȚA CETĂȚENILOR DIN DOBROEȘTI, PRIORITATE PENTRU PRIMARUL ȘTEFAN CONDU

SIGURANȚA CETĂȚENILOR DIN DOBROEȘTI, PRIORITATE PENTRU PRIMARUL ȘTEFAN CONDU

DISTRIBUIȚI

foto DobroestiDeoarece în ultima periodă am primit foarte multe sesizări privind reducerea înălțimii limitatoarelor de viteză în anumite zone ale comunei Dobroești, voi respecta solicitarea acestora, declară primarul interimar Ștefan Condu. De-altfel au început deja lucrările de modificare ale acestora. Primarul Ștefan Condu precizează că limitatoarele din zona grădinițelor, școlilor și a locurilor de joacă nu vor intra în această discuție din motive de siguranță pentru cei mici.

În altă ordine de idei, primarul interimar anunță că au sosit pachetele cu ajutoare primite de la Uniunea Europeană oferite persoanelor cu grad de handicap 1 și 2, pensionarilor cu venit sub 600 de lei și șomerilor, pentru perioada mai 2015 – mai 2016. Lista persoanelor care se încadrează în criteriile de acordare a ajutoarelor alimentare este afișată la avizierul primăriei. Ridicarea ajutoarelor se va realiza din strada Progresului, nr. 6, pe baza invitațiilor trimise prin poștă, începând de luni, 25 iulie, când se vor putea ridica și tichetele de grădiniță.

Ștefan Condu a preluat funcția de primar interimar al comunei Dobroești la 11 iulie a.c. după ce prefectul de Ilfov, Adrian Petcu, s-a hotărât, într-un târziu, motivând probleme de procedură, să îl demită pe primarul ales Valentin Condu, condamnat definitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here