Acasă Uncategorized SIGURANŢĂ SPORITĂ PENTRU LOCUITORII DIN PANTELIMON

SIGURANŢĂ SPORITĂ PENTRU LOCUITORII DIN PANTELIMON

DISTRIBUIȚI

La 18 octombrie a.c. a avut loc la Primăria Pantelimon conferința de presă organizată cu prilejul prezentării finalului lucrărilor privind proiectul “Achiziționarea și instalarea sistemului de supraveghere video pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalitații in Orașul Pantelimon”, cod SMIS 19916 finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 1 – Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor -poli  urbani de creștere, Domeniul major de intervenție 1.1 – Planuri Integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul: Centre urbane.

 

La 18 octombrie a.c. a avut loc la Primăria Pantelimon conferința de presă organizată cu prilejul prezentării finalului lucrărilor privind proiectul “Achiziționarea și instalarea sistemului de supraveghere video pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalitații in Orașul Pantelimon”, cod SMIS 19916 finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 1 – Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor -poli  urbani de creștere, Domeniul major de intervenție 1.1 – Planuri Integrate de dezvoltare urbană, Sub-domeniul: Centre urbane. Obiectivul general al proiectului constă în creșterea calitații vieții prin asigurarea condițiilor optime de viață, respectiv securitatea cetățenilor orașului Pantelimon și crearea premiselor de dezvoltare socio-economică a orașului.

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt locuitorii din Pantelimon a căror siguranță este ameninţată de mașinile care depășesc viteza legală și de persoanele cu intenții mai puțin bune. Proiectul face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a orașului Pantelimon alături de alte două proiecte: “Dezvoltarea și modernizarea sistemului de iluminat public, cu rețea subterană” și “Modernizarea infrastructurii rutiere și aliniamentelor stradale”. 

„Am muncit cu folos şi locuitorii din Pantelimon pot observa acest lucru. Acum nu ne mai înjură cetăţenii care au avut de îndurat puţin disconfort, ci hoţii”, a declarat primarul oraşului Pantelimon, Marian Ivan. – CRISTINA ANGHELUŢĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here