Acasă Info Local Snagov/ Amenzi mari pentru proprietarii caselor sau terenurilor neîngrijite

Snagov/ Amenzi mari pentru proprietarii caselor sau terenurilor neîngrijite

DISTRIBUIȚI

Pentru că ne dorim cu toții ne dorim să trăim într-o comunitate curată și sigură, fiecare dintre noi trebuie să demonstreze grijă față de spațiul său privat.

În acest sens, sub deviza ”Împreună păstrăm Snagovul curat!”, în această perioadă, Poliția Locală Snagov inventariază terenurile și casele neîngrijite, multe din ele abandonate, pentru a putea fi luate măsuri în acord cu legea. Proprietarii caselor sau terenurilor neîngrijite care nu respectă normele de salubritate vor primi, pentru început, o somație din partea Primăriei Snagov. După primirea somației, în termen de maximum 30 de zile, trebuie salubrizată casa sau terenul respectiv.

Cei care nu vor respecta somația, vor suporta amenzi în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local Snagov nr 47/25 august 2011, lit. A – ”Neîntreținerea în stare corespunzătoare a curățeniei și igienei în clădirii, locuințe, anexe gospodărești, curți și grădini se sancționează cu amendă de la 200 la 500 de lei pentru persoanele fizice și de la 500 la 1.000 de lei pentru persoanele juridice”. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × two =