Acasă Info Local ”ȘOFERUL” INCONȘTIENT DIN VOLUNTARI A FOST PRINS

”ȘOFERUL” INCONȘTIENT DIN VOLUNTARI A FOST PRINS

DISTRIBUIȚI

Voluntari 

                 

În urma activităților investigative, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Servicuului de Investigații Criminale l-au identificat pe conducătorul auto care în seara zilei de 7 iunie a.c a produs un accident mortal. Cel în cauză a fost reținut.

În fapt, la 7 iunie a. c., în jurul orei 22.10, conducătorul unui autoturism înmatriculat în Suedia, care se deplasa pe Drumul Național 2, dinspre București către Centura capitalei, a accidentat mortal o femeie de 42 de ani și a rănit grav un bărbat de 36 de ani. După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma cercetările efectuate inconștientul șofer, de 32 de ani, din orașul Voluntari, bănuit de comiterea faptei, a fost prins. De asemenea, polițiștii ilfoveni au stabilit faptul că acesta nu deținea permis de conducere. Persoana în cauză a fost reținută pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând să fie prezentat cu propuneri legale Parchetului și Judecătoriei  Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here