Acasă Info Local SONDAJ ”ÎN INTERESUL PARTIDULUI”

SONDAJ ”ÎN INTERESUL PARTIDULUI”

DISTRIBUIȚI

sondaj in interesul partidului

Liberalul George Piha propune conducerii PNL Ilfov și președintelui Marian Petrache, desemnarea candidaților pe care partidul îi va susține la viitoarele alegeri locale din 2016 în urma unor sondaje de opinie realizate la nivelul fiecărei localități. ”Este firesc să fie susținuți cei mai buni, care au făcut ceva pentru comunitatea în care trăiesc, care reprezintă ceva. Cea mai corectă modalitate de a desemna candidații și de a elimina eventualele suspiciuni de partizanat este măsurarea tuturor potențialilor candidați, a tuturor celor care vor să intre în competiția electorală”, susține Piha.

Și pentru ca aceste sondaje să nu fie o povară financiară pentru partid, Piha propune ca la nivelul fiecărei localități costurile pentru realizarea sondajelor să fie împărțite egal între candidații propuși sau autopropuși. ”Este în interesul partidului să aflăm care este cel mai bun, care are cele mai multe șanse. La fel de normal mi se pare ca povara financiară să nu fie doar în sarcina partidului, care are resurse limitate, și să contribuie și potențialii candidați, primii interesați de rezultatele acestor sondaje”, mai spune Piha. La Pantelimon există la ora actuală doi candidați din partea PNL – George Piha și Mihai Culeafă.

La alegerile din 2012, Piha a candidat la Primăria Pantelimon, obținând aproape 2.000 din voturile valabil exprimate, clasându-se pe locul al doilea, după actualul primar Marian Ivan, dar înaintea candidaților PDL și PSD.

Hubert Thuma, vicepreședinte al PNL Ilfov:

”Nu îi putem susține pe cei care își descoperă latura liberală cu câteva luni înainte de alegeri”

Candidatul liberalilor pentru Primăria Pantelimon va fi Mihai Culeafă pentru că acesta este mai bine plasat în sondajele de opinie, precizează deputatul Hubert Thuma, vicepreședinte al PNL Ilfov.

”Noi mergem cu echipa veche pentru că PNL are încredere în oameni care au stat lângă partid și au muncit pentru partid la toate ciclurile electorale. Nu îi putem susține pe cei care își descoperă latura liberală cu câteva luni înainte de alegeri. PNL are o echipă tânără, ambițioasă, care va schimba radical viața politică în orașul Pantelimon”, spune Thuma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here