Acasă Politic Sorin Gal, șef la ANRM în locul ilfoveanului Gigi Dragomir

Sorin Gal, șef la ANRM în locul ilfoveanului Gigi Dragomir

DISTRIBUIȚI

Sorin Gal va exercita atribuţiile preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM), potrivit unei decizii a premierului Mihai Tudose. Conform deciziei şefului Guvernului, Sorin Gal este director general al Direcţiei generale gestionare, evaluare şi concesionare resurse/rezerve petrol din ANRM.

El va exercita atribuţiile preşedintelui ANRM până la numirea conducătorului acestei instituţii publice, în condiţiile legii.

Pe 29 decembrie 2017, premierul Mihai Tudose a decis eliberarea lui Gigi Dragomir din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de Stat, al ANRM. Dragomir ocupa această funcţie din 3 octombrie. Tot atunci, şeful Guvernului a decis că Marius-Iulian Carabulea va exercita atribuţiile de coordonare a activităţii ANRM.

Gigi Dragomir nu avea nicio experiență la acest capitol. El venea de pe funcția de inspector in cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ilfov. În ultimii ani, acesta a participat la o serie de concursuri în Direcția Finanțelor Publice București și Direcția de Combatere a Fraudelor, dar a fost respins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here