Acasă Economie Soțul Speranței Cliseru – vicepreședinte la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operatiunilor...

Soțul Speranței Cliseru – vicepreședinte la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra

DISTRIBUIȚI

 

Premierul Mihai Tudose l-a numit pe Iulian Cliseru in functia de vicepresedinte al Autoritatii Competente de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra, institutie care gestionează exploatarile de gaze si petrol din Marea Neagra. Iulian Cliseru este sotul Sperantei Cliseru, fost prefect de Ilfov.

Speranta Cliseru, consilier personal al primarului general al Capitalei, este membru in consiliul de administratie al Companiei Municipale de Paza si Securitate Bucuresti S.A și al Companiei Municipale Dezvoltare Durabila Bucuresti SA. In plus, Speranta Cliseru a fost numita in luna august administrator provizoriu in Consiliul de Administratie al RATB.

Cand a fost numita consilier al lui Firea, in 2016, Cliseru figura ca administrator public al orasului Voluntari. Anterior, Speranta Cliseru a fost director general al firmei Green City Voluntari S.A, director executiv in Primaria Voluntari, prefect de Ilfov, Administrator Public la Voluntari, consilier parlamentar pentru Gabriela Firea, dar si director general al trustului de presa Cuget Liber din Constanta.

Iulian Cliseru, proaspat numit la conducerea Autoritatii pentru Operatiuni Offshore, a fost angajat in ultimii ani ca inginer-sef la o companie daneza de transport maritim (Rederiet A.P. Moeller A.S.).

Potrivit ultimei declaratii de avere a Sperantei Cliseru, ea detine impreuna cu sotul sau 7 terenuri (din care 3 in Bucuresti), 5 imobile (4 in Bucuresti), conturi de 125.000 de euro si doua automobile (Mercedes si Renault).

Autoritatea Competenta de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra a fost infiintata in anul 2016. Printre alte atributii, Autoritatea trebuie sa supravegheze respectarea dispozitiilor legale de catre operatori si proprietari, inclusiv inspectii, control, investigari si masuri de punere in aplicare.

Rolul institutiei este unul esential in exploatarea zacamintelor uriase de gaze naturale descoperite in Marea Neagra. Foto – Digi24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here