Acasă Educatie Spring IT revine. Prima etapă a început la 1 martie

Spring IT revine. Prima etapă a început la 1 martie

DISTRIBUIȚI

Ediția aniversară organizată de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC), se va desfășura în perioada 1 – 20 martie, marcând a X-a organizare a unuia dintre cele mai populare proiecte din domeniul IT.

De-a lungul celor 24 de ani de activitate, mii de studenți au fost influențați anual din punct de vedere profesional, dar și personal, prin intermediul celei mai vechi organizații studențești din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Astfel, studenții sunt invitați să petreacă această ediție aniversară cu ajutorul mediului online.

Spring IT este un proiect care pune în prim plan colaborarea dintre studenți și reprezentanții unor firme de renume din domeniul IT, oferindu-le studenților oportunitatea de a afla informații despre piața muncii și noile tehnologii.

Prima etapă Meet the Companies va avea loc în perioada 1 – 7 martie, activitate la care studenții vor putea lua contact cu firmele partenere evenimentului ce le vor prezenta posibilitățile de angajare din cadrul acestora.

Cel de-al doilea eveniment marca Spring IT va fi reprezentat de webinarii care vor debuta cu înscrierile între 1 – 7 martie. Studenții vor putea participa la întâlniri online organizate de companiile partenere, în care își vor dezvolta tehnicile de softskills sau hardskills. Webinariile vor avea loc în perioada 8 – 12 martie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here