Acasă Economie STB înființează linia de autobuze 343, între Institutul Oncologic și Platforma Pipera

STB înființează linia de autobuze 343, între Institutul Oncologic și Platforma Pipera

DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Bucureşti (STB) anunţă că, începând cu 8 iulie 2019, înfiinţează linia de autobuze 343, între Institutul Oncologic şi Platforma Pipera, şi suplimentează numărul de tramvaie pe liniile 16 şi 36.

În vederea creșterii capacității de transport în zona Platformei Pipera, începând cu data de 8 iulie 2019, ca urmare a solicitării Primăriei Capitalei și a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (ADTPBI), Societatea de Transport București va înființa linia de autobuze 343, care va funcționa între Institutul Oncologic și Platforma Pipera pe următorul traseu: Șoseaua Fundeni, Șoseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Șoseaua Pipera, Șoseaua București Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica și Șoseaua Fundeni.

De asemenea, de la aceeași dată, STB va suplimenta numărul tramvaielor pe liniile 16 si 36, astfel încât capacitatea de transport va crește cu 20%, iar timpul programat de așteptare în stații va scădea la 8 minute pe linia 16 și la 10 minute pe linia 36, anunță STB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here