Acasă Info Local Ștefăneștii de Jos/24 de angajați ai Fan Curier, infectați cu Covid 19

Ștefăneștii de Jos/24 de angajați ai Fan Curier, infectați cu Covid 19

DISTRIBUIȚI

Un număr de 24 de manipulanţi marfă angajaţi la depozitul din Ştefăneştii de Jos al companiei de curierat Fan Curier au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează compania.

”Majoritatea angajaţilor testaţi pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor şi toţi contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi şi au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare. Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în Hub-ul din Ştefăneşti. În plus, echipele din depozitul Fan Courier sunt autonome şi nu interacţionează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Activitatea companiei se desfăşoară la parametri normali, echipele Fan Courier fiind pregătite anterior pentru un astfel de scenariu. Pentru siguranţa sanitară a angajaţilor vom intensifica controlul şi triajul epidemiologic”, a declarat Cornel Morcov, chief commercial officer al companiei.

”Întreg depozitul Ştefăneşti a fost dezinfectat printr-o procedură cu nebulizare şi am transmis tuturor colegilor din ţară informaţii despre măsurile pe care le pot lua în mod independent, în scopul limitării oricăror riscuri de infectare pentru ei, familiile lor şi colegi. Prin intermediul managerilor zonali, monitorizăm permanent situaţia absenţelor medicale”, a subliniat, la rândul său, George Tăchescu, chief operations officer Fan Courier.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here