Acasă Anchete Ștefăneștii de Jos: A sărit în lac ca să fugă de polițist

Ștefăneștii de Jos: A sărit în lac ca să fugă de polițist

DISTRIBUIȚI

Bărbatul în cauză conducea un autoturism pe Drumul Județean 100 din direcția Ștefăneștii de Jos către Tunari, pe raza localității Ștefănești de Jos și nu a oprit la semnalul unui polițist, motiv pentru care polițistul a pornit pe motocicletă în urmărirea acestuia.

Ajunși la un lac situat lângă Drumul Național Centura București în apropierea unui cartier rezidențial din Ștefănești, bărbatul urmărit și-a abandonat autoturismul, a sărit în lac și a încercat să înoate până la celălalt mal.

Polițistul a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar bărbatul urmărit s-a întors la mal unde a fost încătușat de polițist.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că bărbatul urmărit nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar   acesta  urmează  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea  în cursul zilei de astăzi cu propuneri legale.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 9 =