Acasă Economie Ștefăneștii de Jos: Se face cadastrarea sistematică

Ștefăneștii de Jos: Se face cadastrarea sistematică

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții primăriei comunei Stefăneștii de Jos urmăresc procesul de cadastrare sistematică început recent. ”Obiectivul final este să reușim, împreună cu cetățenii care au această nevoie, să eliberăm documentele de proprietate acolo unde acestea sunt necesare, așteptate de multă vreme și lipsesc”, declară Robert Ionel Ștefan, primarul comunei.

De altfel, edilul, alături de reprezentanții Consiliului Local și de consultanții în probleme de cadastrare sistematică, carte funciară, intabulare, a organizat luna trecută, în parcarea stadionului comunal, o sesiune de dezbateri și întâlniri cu cetățenii interesați de procedura cadastrării sistematice și ulterior acesteia, de obținerea documentelor legale de proprietate.

Principalul punct de realizat în acest mandat și declarat ca atare de primar este eliberarea documentelor legale de proprietate pentru toți cei aflați în situații incerte de vreme îndelungată. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie parcursă o schemă procedurală. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here