Acasă Economie Toate localitățile din Ilfov sunt înrolate în platforma ghișeul.ro

Toate localitățile din Ilfov sunt înrolate în platforma ghișeul.ro

DISTRIBUIȚI

Toate cele 40 de localități ilfovene sunt înrolate în platforma platformei ghiseul.ro, anunță vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu.

Acesta precizează că prin intermediul platformei ilfovenii își pot plăti nu doar taxele și impozitele locale sau amenzile, ci și o serie de taxe către Consiliul Județean Ilfov.

”Este o metodă mult mai simplă de plată, prin intermediul căreia se evită cozile la ghișee și timpul necesar deplasării la casierie. De asemenea, există posibilitatea verificării în orice moment a cuantumului taxelor care trebuie achitate, chiar înainte de a primi decizia de impunere”, spune Rădulescu.

Accesarea platformei ghiseul.ro se poate face atât de pe computer, cât și prin intermediul aplicației de mobil, recent lansată.

2 COMENTARII

  1. […] Toate cele 40 de localități ilfovene sunt înrolate în platforma platformei ghiseul.ro, anunță vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu. Acesta precizează că prin intermediul platformei ilfovenii își pot plăti nu doar taxele și impozitele locale sau amenzile, ci și o serie de taxe către Consiliul Județean Ilfov. ”Este o metodă mult mai simplă de plată, prin […]  » Vezi detalii […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here