Acasă Politic Tomac zice altceva

Tomac zice altceva

DISTRIBUIȚI

Liderul PMP, Eugen Tomac, susține, într-o postare pe Facebook, că partidul pe care îl conduce nu a fost invitat în Alianța pentru București, după ce în presă au apărut speculații că PNL, USR/PLUS și PMP au bătut palma miercuri seara asupra candidaturilor comune. Tomac susține că ieri nu a existat nici o negociere și că PMP ar fi dispus oricând să creeze o Alianță în jurul lui Nicușor Dan.

Potrivit surselor G4Media.ro, USR se opune cooptării PMP în alianța cu PNL în București invocând faptul că ”PMP a votat patru ani cu Gabriela Firea și cu PSD” în majoritatea cazurilor. ”Ideea să dăm la PMP un sector de la USR este de neacceptat, dacă vor să le dea liberalii e decizia lor”, au declarat pentru G4Media.ro surse din USR.

Eugen Tomac pe Facebook:

”Clarificări legate de candidaturile PMP la București.

Situația este foarte simplă, PMP nu a fost invitat în Alianța pentru București. USR se opune.
Nu am avut ieri nicio negociere, singura persoană cu care am discutat în această perioadă în mod onest a fost Nicușor Dan pe care îl cunosc de 20 de ani.

PMP este dispus oricând să creeze o alianță în jurul candidaturii lui Nicușor Dan, cu o listă comună pentru Consiliul General. Aceasta trebuie să fie creată și agreată de candidat, fiind echipa alături de care va lucra. De asemenea, candidați comuni la toate sectoarele. Așa arată o alianță de învingători.

PMP are candidați care și singuri vor învinge PSD-ul, însă într-o alianță putem câștiga în cel puțin 5 sectoare. Separat, în cel mai fericit caz, un singur sector va avea primar de dreapta”.

Potrivit surselor G4Media.ro, USR/PLUS și PNL s-ar fi înțeles până acum în ce privește candidaturile la următoarele sectoare: Clotilde Armand USR (sectorul 1), Radu Mihail USR (sectorul 2), Simona Spătaru PLUS (sectorul 4), Cristian Băcanu PNL (sectorul 5), Ciprian Ciucu PNL (sectorul 6). USR/PLUS și PNL nu ar fi ajuns încă la o înțelegere în privința candidaturii la sectorul 3.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here