Acasă Info Local  TPBI: Liniile 86, 90 și 143 – deviate joi de la Arena...

 TPBI: Liniile 86, 90 și 143 – deviate joi de la Arena Națională, ca urmare a meciului FCSB – Anderlecht

DISTRIBUIȚI

Liniile 86, 90 și 143 nu vor mai întoarce la „Arena Națională” în ziua de joi, 15.09.2022, începând cu ora 19.00, datorită desfășurării meciului de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB și RSC Anderlecht. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”).

Astfel, liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între terminalul „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” și intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

La rândul ei, linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (capătul liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here