Acasă Info Local TPBI solicită operatorilor de transport din București-Ilfov să respecte legea și cetățenii...

TPBI solicită operatorilor de transport din București-Ilfov să respecte legea și cetățenii din zona metropolitană care depind de mijloacele de transport public local

DISTRIBUIȚI

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) salută decizia angajaților Societății de Transport București – STB SA de a renunța la greva ilegală declanșată joi, 20 ianuarie 2022. Această acțiune sindicală le-a produs inconveniențe grave tuturor cetățenilor din zona metropolitană care utilizează mijloacele de transport în comun.

La 25 ianuarie 2022, întregul parc programat de vehicule al operatorului STB SA a ieșit treptat pe trasee, cetățenii Regiunii București -Ilfov beneficiind astfel din nou de transportul de suprafață în condiții normale.

Pe durata acestei crize a transportului public de suprafață, echipele de monitorizare ale TPBI s-au aflat permanent pe teren, urmărind și raportând situația tuturor traseelor de parcurs. Cu această ocazie, TPBI mulțumește operatorului Serviciul Transport Voluntari – STV SA care, pe tot parcursul grevei, a răspuns pozitiv solicitării de a prelua temporar unele dintre traseele STB SA, asigurând astfel o parte din transportul public de călători din estul Capitalei, în ciuda presiunilor făcute de unii reprezentanți ai sindicatului STB.

TPBI, în calitate de entitate reprezentativă la nivel regional cu mandat de organizare, reglementare, exploatare, monitorizare și gestionare a serviciului de transport public de călători pe întreaga Regiune București – Ilfov, solicită operatorilor de transport respectarea legii, dar și a cetățenilor din zona metropolitană care depind de mijloacele de transport public local, atât prin urmarea cu strictețe a orarului destinat rutelor, cât și prin asigurarea condițiilor din mijloacele de transport, pentru a le oferi călătorilor siguranță și confort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here