Acasă Economie Uite cine susține majorarea substanțială a lefurilor medicilor

Uite cine susține majorarea substanțială a lefurilor medicilor

DISTRIBUIȚI

medici

Leonard Bărăscu, președintele Federației SANITAS, câștigă 28.105 lei doar din activitatea de șef de sindicat, adică aproximativ 6 300 de euro lunar. El are o casă în București, o garsonieră, pentru vacanță la mare la Costinești și un apartament, pentru vacanța la munte, la Predeal. .

Marius Sepi, primvicepreședintele SANITAS, desfășoară și el exclusiv activitate de lider de sindicat, obținând lunar 12 700 de lei, aproximativ 3.000 de euro.

Leonard Bărăscu, actual președinte al Sanitas, este omul de casă al fostului președinte, Marius Petcu, aflat acum în executarea celor șapte ani de închisoare pentru corupția, acesta primind aproape 1,4 milioane de lei de la administratorul unei firme, în schimbul atribuirii unui contract pentru lucrări la „Centrul de educație, perfecționare și recreere – Snagov”, aparținând SANITAS.

Ziarul Național scrie că Leonard e finul Petcu și o păstrează pe nașa Claudia Petcu secretar general al SANITAS.

Marius Sepi, vicepreşedinte al federaţiei care, fără nicio apăsare, se prezenta ca fiind simultan și lider SANITAS și vicepreședinte al PSD sub conducerea lui Victor Ponta, a absolvit un liceu agricol și apoi o postliceală sanitară. – foto – apascaritei.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here