Acasă Politic Un vice al ALDE dspre manifestanți: ”Niște cretini!”

Un vice al ALDE dspre manifestanți: ”Niște cretini!”

DISTRIBUIȚI

beciuUltima ora: Beciu anunta ca s-a „autosuspendat” din functia de vicepresedinte al ALDE.

Catalin Beciu, vicepresedinte ALDE, a scris, pe Facebook, ca protestul care a avut loc miercuri seara in Bucuresti, fata de intentia Guvernului de a adopta ordonanta privind gratierea, reprezinta ”prima manifestatie nazista din ultimii 70 de ani din Romania”, iar participantilor la protest le-a transmis: ”Animalelor, mi-e scarba de voi!”. ”Au iesit niste cretini care vor tortura in locul privarii de libertate si lagare de exterminare in locul inchisorii”, a scris vicepresedintele ALDE. El a afirmat ca participantii ii provoaca repulsie si i-a caracterizat drept ”animale”. ”Mai vor si incalcarea Constitutiei, care garanteaza dreptul la demnitate si la tratament uman. Animalelor, mi-e scarba de voi. De toti aia care ati fost pe strada, aseara. Atat de scarba incat as iesi impotriva voastra, tot acolo, in strada. Doar ca vreau sa fiu sigur ca pot sa respect Constitutia, care va garanteaza dreptul la viata… Astazi, nu sunt sigur. Fac spume cand vad nazisti. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Mictiunedi si, in general, jos cretinii si nazistii!”, a afirmat Catalin Beciu.

Acesta a completat mesajul, dupa postarea sa pe reteaua de socializare: ”A, stiu ca limbajul nu-i politic. Si? Sunt om de afaceri”. Catalin Beciu a fost secretar de Stat, in anul 2015, la Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri.

Mii de oameni au protestat miercuri seara, in fata sediului Guvernului, scandand împotriva Guvernului față de intenția de a promova o ordonanță de urgență privind grațierea. Proteste au avut loc și joi seara atât în Capitală, cât și in mai multe orase din tara.

Beciu a șters postarea, dar a comentat din nou: ”Am sters postarea care a facut cariera pe facebook. Nu pe sest, ci pe fata. De ce? Simplu: ca sa nu mai fie invadate listele prietenilor”. O ora mai tarziu, a postat imagini de la protestele care au avut loc si joi seara in cateva orase, comentand: ”Exact ca ieri…De data asta, insa, nu mai comentez, ci intreb. De ce sa merg la puscarie, cum striga cetatenii din imagini? N-am furat nimic. Pai, atunci de ce spun oamenii astia ca fur, si eu, la gramada? De ce il ameninta pe liderul unui partid? De ce au doar ei dreptul de a jigni? Si, in general, de ce? Renunt la raspunsuri. Si la subiect…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here