Acasă Educatie Universitatea din Bucureşti vrea să reia toate activităţile didactice în sălile de...

Universitatea din Bucureşti vrea să reia toate activităţile didactice în sălile de curs, de la 1 octombrie

DISTRIBUIȚI

Universitatea din Bucureşti îşi propune să reia toate activităţile didactice în format fizic, faţă în faţă, începând cu data de 1 octombrie. Astfel, în anul universitar 2021-2022, laboratoarele, seminarele, stagiile de practică şi celelalte tipuri de activităţi didactice, precum şi evaluările şi examinările periodice, semestriale şi anuale se vor desfăşura în sălile de curs.

Astfel, odată cu începerea anului universitar 2021 – 2022, studenţii Universităţii din Bucureşti, indiferent de nivelul de studii, sunt aşteptaţi să îşi reia locurile rămase libere în sălile de curs, atât pentru ceremoniile de deschidere şi pentru activităţile didactice teoretice şi practice, cât şi pentru evenimente conexe şi interacţiunea firească cu colegii şi cu profesorii lor. Cu excepţia cazurilor de forţă majoră care pot fi generate de evoluţia situaţiei pandemice, începând din toamnă, cursurile, laboratoarele, seminarele, stagiile de practică şi celelalte tipuri de activităţi didactice, precum şi evaluările şi examinările periodice, semestriale şi anuale se vor desfăşura faţă în faţă, se arată într-un comunicat al Universității din Bucureşti.

Sursa citată precizează că o parte dintre căminele Universităţii din Bucureşti vor rămâne deschise pe toată perioada verii pentru studenţii care îşi doresc să rămână în Bucureşti în timpul vacanţei, iar de la 1 octombrie UB va deschide toate căminele disponibile, cu excepţia situaţiei în care autorităţile competente nu impun alte măsuri de restricţii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 6 =