Acasă Economie Update la Strategia de Dezvoltare a Județului Ilfov 2020 – 2030

Update la Strategia de Dezvoltare a Județului Ilfov 2020 – 2030

DISTRIBUIȚI

Documentul programatic județean, Strategia de Dezvoltare a Județului Ilfov 2020 – 2030, va fi actualizat, pentru adaptarea obiectivelor la noile realități, anunță vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu. De asemenea, va fi actualizată și lista proiectelor primăriilor și Consiliului Județean Ilfov.

Având în vedere dinamica accelerată a dezvoltării județului și nevoile comunităților locale, care se schimbă în ritm alert, actualizarea strategiei va ține cont de nevoia îmbunătățirii proiectelor deja incluse în SDJI 2020-2030 și de posibilitatea includerii altora noi. De asemenea, un element de noutate care va fi inclus în aceste modificări se referă la introducerea unui Comitet de monitorizare, care va urmări și coordona implementarea proiectelor. Noua structură, fără personalitate juridică, va fi formată din reprezentanți ai CJ Ilfov și ai celor 40 de unități administrativ teritoriale, precum și parteneri socio-economici.

Modificările aduse Strategiei s-au făcut cu ajutorul specialiștilor CJ Ilfov, fără costuri suplimentare pentru bugetul județului, mai precizează Rădulescu.

Strategia de Dezvoltare a Județului Ilfov pentru perioada 2020-2030 a fost elaborată în 2020, cu sprijinul Băncii Mondiale. Obiectivele strategice sunt: îmbunătățirea calității vieții ilfovenilor și creșterea atractivității pentru activități economice și pentru vizitatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here