Acasă Politic USR va colabora cu PNL la realizarea bugetului de stat pentru 2020

USR va colabora cu PNL la realizarea bugetului de stat pentru 2020

DISTRIBUIȚI

USR va colabora cu PNL la realizarea proiectului bugetului de stat pentru anul viitor, a anunţat liderul USR, Dan Barna, la finalul discuţiei de ieri cu liedul liberalilor Ludovic Orban. El a spus că va avea propuneri pe domenii concrete şi alocări specifice fiecărui domeniu social şi minister.

”Vom discuta despre proiectul de buget în perioada următoare, acum nu putem decât să constatăm cât de mult a distrus guvernarea PSD, ce înseamnă o guvernare iresponsabilă, care nu se gândește la ziua de mâine. Dincolo de asta, pe domeniile concrete și pe alocările specifice fiecărui domeniu social şi fiecărui minister, o să vorbim în perioada următoare. Şi am convenit cu premierul Orban să colaborăm cât mai strâns la realizarea bugetului”, a declarat Dan Barna.

Prioritatea USR rămâne schimbarea legii alegerii primarilor, dar şi creşterea cotei de reprezentare a diasporei în Parlament, a precizat Barna.

El a spus că a mai discutat cu liderul liberal, Ludovic Orban, şi despre organizarea alegerilor anticipate, pentru care s-a convenit că este necesar acordul tuturor forţelor politice în afară de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here